"Vertel het publiek nooit hoe goed je bent, ze zullen het snel zelf ontdekken." (W. Shakespeare, 1604)

Nora bij u op bezoek 

eenvoudig, zonder veel moeite en uiterst betaalbaar 

De voorstelling 'Nora' kan perfect, zonder veel moeite doorgaan op de door u gekozen locatie. Ruim op voorhand maken wij een afspraak met de zaaluitbater en maken een voorstudie.  De dag van het optreden bouwen wij de setting heel snel op, zonder dat wij mensen nodig hebben van uw organisatie of vereniging. 'Nora' kan gebracht worden op zo goed als elke locatie en dit voor groepen vanaf  +-30 tot +- 80 personen (meer publiek is uiteraard mogelijk maar een intieme sfeer draagt positief bij tot het verhaal).  U zorgt voor  publiek, wij bezorgen een boeiend en aangenaam avondje theater. 

Nora doet een suggestie 

alles voor een geslaagde avond 

De voorstelling duurt 110 minuten. Lijkt lang , maar de reacties van toeschouwers leren ons dat de tijd tijdens 'Nora' werkelijk wegvliegt. Voor een optimale sfeer raden wij u aan om het publiek in een soort van 'brasserie-opstelling' te laten plaatsnemen. Met vier of zes personen aan een gezellig aangekleed tafeltje (met kaarsje en bloemetje erbij).  Misschien kunt u uw gasten aan tafel laten genieten gedurende de vertoning van een heerlijk flesje wijn of cava. Geen bediening tijdens het optreden toegestaan!  Zo krijgt u nog wat extra inkomsten en wordt het voor de toeschouwer uitermate sfeervol en gezellig. 


Nora is geen aanslag op uw budget 

en misschien wel winstgevend voor uw vereniging 

Het doel van 'Nora' bestaat erin om gezien te worden, om mensen te verenigen en een onvergetelijke avond te bezorgen.  'Nora' is geen poenschepper.  Wij brengen deze vertoning aan heel democratische voorwaarden met een vaste prijs voor één of meerdere avonden.  In de afgesproken prijs zit alles omvat: techniek, ondersteuning, verplaatsing, ea. Geen onverwachte extra's of vervelende adders onder het gras.  Het staat u volledig vrij om al dan niet zelf uw inkomst gelden te bepalen.  Wat u verder met de avond aanvangt heeft geen invloed op onze prijs.   Gezien de acteur tevens auteur is van de monoloog dienen er ook geen extra auteursrechten te worden betaald.  Tevens kunnen wij u geheel vrijblijvend ondersteuning bieden inzake promotie materiaal ( affichebeelden, foto's, flyers ...)  Vraag via de contactpagina onze voorwaarden en prijzen.  U zal merken, ons 'Nora' is er voor iedereen!